Sluiten

   Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve deze eerst te aanvaarden. Lees onze cookiebeleid voor meer informatie.

   Toegankelijkheidsverklaring

   Laatste update:

   Het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) Antwerpen verbindt zich ertoe de website www.wanda.be toegankelijk te maken, overeenkomstig het Bestuursdecreet van 7 december 2018 (Vlaanderen) en de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 niveau AA.

   Niet-toegankelijke inhoud

   Hoewel de meeste inhoud voldoet aan de WCAG 2.1 AA-normen, zijn er enkele uitzonderingen die niet volledig toegankelijk zijn. Deze omvatten:

   • Ziekteverspreidingsgebieden op (wereld)kaarten: Deze kaarten zijn niet volledig uitgeschreven. De informatie is echter wel beschikbaar op de verschillende landenpagina's.

   Opstelling van de toegankelijkheidsverklaring

   Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 13 juli 2021. De criteria tot het behalen van het AA-label werden gevalideerd door AnySurfer (zie artikel 3, lid 1, van Uitvoeringbesluit (EU) 2018/1523 van de Commissie). Het AA-label werd toegekend op 15 juli 2024.

   De toegankelijkheidsverklaring werd voor het laatst herzien op 18 juli 2024.

   Contact

   U kan ons ten alle tijden contacteren via het contactformulier om ons in kennis stellen van de niet-nakoming van de regels en om informatie en inhoud te vragen. Bij klachten kan u een mail sturen naar klachten@itg.be.

   Wij zijn toegewijd aan het continu verbeteren van de toegankelijkheid van onze website en waarderen uw hulp bij dit proces.

   Terug naar boven