Sluiten

   Deze website maakt gebruik van cookies. Gelieve deze eerst te aanvaarden. Lees onze cookiebeleid voor meer informatie.

   In memoriam: Mieke Croughs

   Laatste update:

   Op elke pagina die u opent op Wanda, ziet u bovenaan Mieke Croughs als eerste auteur staan. Mieke was de drijvende kracht achter de volledige vernieuwing van de reisgeneeskunde-website van het ITG, met als resultaat de Wanda-website die u vandaag bezoekt.

   Wanda kon alleen tot een goed einde gebracht worden door een hecht team. En zoals in elk hecht team, heb je een hart nodig dat motiveert en de kaap aanhoudt. Dat hart was jij, Mieke.

   Jouw levenswerken, in de eerste plaats je gezin en (klein)kinderen, maar ook al je professionele verwezenlijkingen zoals Wanda, waren je levensvreugde. Wanda zal tot in de verre toekomst reizigers helpen ziektes en ongevallen te voorkomen en zo je droom van een betere reispreventie verwezenlijken. Ook vele generaties gezondheidsprofessionals zullen geboeid blijven door Wanda en de opleiding reisgeneeskunde die je samen met hetzelfde team hebt opgestart.

   Mieke, wij zijn je enorm dankbaar voor de jaren die we samen hebben mogen doorbrengen. De naam Wanda is een afgeleide van het Engelse woord ‘Wanderlust’, en jij bent nu aan je laatste reis begonnen, waarbij je nooit vergeten zal worden.

   Het Wanda-team

   Mieke Croughs
   Terug naar boven